Kampen – Eijgelaar Natuursteen

Eijgelaar Natuursteen vervaardigt en ontwerpt met name grafmonumenten van natuursteen, maar ook van doorzichtig en gekleurd glas, brons, RVS, hout en andere duurzame materialen. In onze uitgebreide showtuin staan meer dan 200 monumenten opgesteld, voornamelijk van natuursteen. Daarnaast hebben wij in de showroom voorbeelden van lantaarntjes, vazen, boekwerkjes, foto`s, gravures, lettersoorten en andere grafdecoratie opgesteld. Ook hebben wij een aparte showroom met glazen grafmonumenten en urnen ingericht. Wij plaatsen grafmonumenten in heel Nederland.

Eijgelaar Natuursteen is sinds 1862 gespecialiceerd in het ontwerpen en vervaardigen van grafmonumenten, het aanbrengen van inscripties op al bestaande grafmonumenten en het onderhoud van graven. We hebben een showtuin met meer dan 200 monumenten van met name natuursteen, maar er staan ook diverse monumenten van doorzichtig en gekleurd glas, brons, RVS, hout en andere duurzame materialen. Uiteraard zijn er ook monumenten van natuursteen die gecombineerd zijn met andere duurzame materiaalsoorten.

De meeste monumenten zijn staande stenen en staande stenen met een omranding en een dekplaat of een tuintje voor enkele graven. Ook zijn er een paar voorbeelden van monumenten voor dubbele graven, een tiental urnenmonumentjes en monumentjes voor algemene graven, ongeveer 25 kindermonumentjes, tientallen ruwe stenen en enkele tientallen zwerfkeien.

Daarnaast hebben wij een showroom met lantaarntjes, vazen, boekwerkjes, foto`s, gravures, voorbeelden van lettersoorten en andere grafdecoratie. Ook beschikken wij over een ruimte met ongeveer 50 urnen van diverse materialen.
Voordat u ons bedrijf bezoekt, kunt u eventueel eerst vrijblijvend en kosteloos onze brochure of ons uitgebreide modellenboek aanvragen.
Bezoekadres  :  Nijverheidsstraat 24
8263 AM  Kampen
Postadres  :  Nijverheidsstraat 24
8263 AM  Kampen
E-mail  :  info@eijgelaar.nl
Web  :  www.eijgelaar.nl
Telefoon  :  038-3312175

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: