Oproep: Foto`s grafmonumenten van kinderen

Mijn naam is Claudia C.M. Folkerts en ik beheer de internetsite www.uitkinderliefde.nl, een website voor het op persoonlijke wijze afscheid nemen van je overleden kindje.

Voor de site www.uitkinderliefde.nl ben ik op zoek naar (digitale) foto`s van grafmonumenten van kinderen van zowel graven als urnengraven. Vaak verschillen kindergraven qua uiterlijk/vormgeving enorm van graven voor volwassenen. Regelmatig wordt er gebruik gemaakt van een `thema` (vlinder/beertje).

Ik wil vooral de verscheidenheid, het verschil tussen jaren geleden en nu, van de kindergraven virtueel zichtbaar maken.

De foto`s kunt u digitaal sturen naar: info@uitkinderliefde.nl. Ik verzoek u ook een kort verhaaltje aan te leveren over het overleden kind. In elk geval graag naam, geboortedatum en overlijdensdatum en reden/oorzaak van het overlijden voor zover dit bekend is. Kunt u ook aangeven wat de reden is dat u voor dit soort monument heeft gekozen en op welke begraafplaats het ligt? Indien u dat wenst kunt u ook omschrijven wat voor soort kind het was en wat er zo bijzonder aan hem/haar was. De totale tekst mag helaas niet meer bedragen dan een half A-4 tje (A-5 dus).
Claudia C.M. Folkerts
www.uitkinderliefde.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: