Begraafplaats en crematorium Beukenhof opent De Winkel van Beukenhof

Zaterdag 16 juni a.s. om 13.00 uur opent begraafplaats en crematorium Beukenhof officieel de deuren van haar winkel. De naam van de winkel is eenvoudig gehouden: De Winkel van Beukenhof . Daarentegen is de inrichting bijzonder sfeervol en kleurrijk. Beukenhof komt met De Winkel tegemoet aan de behoefte van nabestaanden: de aanwezigheid van één centrale plek waar men met alle wensen terecht kan.

De winkel wordt beheerd door twee medewerksters van Beukenhof. Zij geven graag informatie over alle onderwerpen die met overlijden en de dood te maken hebben. Ook geven zij advies over- en begeleiding bij de uitvaart en de plechtigheid.

Het assortiment is uitgebreid en op zorgvuldige wijze samengesteld. Men kan er terecht voor grafmonumenten, sierurnen, gedenkartikelen en herinneringsieraden. Maar ook voor rijmkaarten voor de condoleance en natuurlijk de lang brandende kaarsen, lantarentjes al dan niet op zonne-energie of batterij. Voor nabestaanden die in alle rust zaken willen bespreken is er een aparte ruimte beschikbaar.

De Winkel geeft ook vergunningen af voor de plaatsing van gedenkmonumenten.

De Winkel van Beukenhof is open van maandag tot en met zaterdag. Iedereen kan er natuurlijk binnenlopen maar het is ook mogelijk een afspraak te maken. De Winkel is gevestigd in het bijgebouw aan het begin van de begraafplaats en er naast is een showtuin ingericht met daarin geplaatst de vele voorbeelden van steensoorten, sierurnen en kunst.

Iedereen is welkom. Tijdens de officiële opening ontvangt iedere bezoeker een Gebroken Hartje.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: