En dan begint de herinnering….

De geur van stamppot op een winteravond, een zomerbries, een bepaalde blik, een bloem, een vlinder, een kiekje, er zijn ontzettend veel factoren die een herinnering kunnen oproepen. Herinneringen zorgen ervoor dat iemand nooit uit het leven verdwijnt.

Voor een ieder die, hoe lang ook geleden, afscheid heeft moeten nemen van een dierbare is er een bijzondere bijeenkomst georganiseerd waar men speciaal aandacht heeft voor de herinnering: HERINNERINGSDAG. Om een ieder in de gelegenheid te stellen deze bijeenkomst bij te wonen is er gekozen voor een gelegenheid zonder godsdienst. Spreker René Vendeville, schrijver van het boek Omarm het leven, zal de nadruk leggen op de herinnering. Tevens is er ruimte voor levende muziek, een bakje koffie, gevoel en vooral herinnering.

De herinneringsdag zal plaatsvinden op zaterdag 07-07-07 vanaf 10.30 uur.

Deze jaarlijks terugkerende dag is het initiatief van Virati Uitvaartverzorging die met deze dag het belang van de herinnering wil onderstrepen. De gemeente Vlaardingen, Virati Uitvaartverzorging en Waaijers Uitvaartverzorging hebben speciaal voor deze gelegenheid de handen ineen geslagen. De herinneringsdag zal plaatsvinden in de aula van de Gemeentelijke begraafplaats Holy aan de Olmendreef 150 te Vlaardingen. Voor diegene die daar prijs op stelt is het mogelijk om na afloop een bezoek te brengen aan de begraafplaats. Iedereen is voor deze herinneringsdag van harte uitgenodigd!

Begraafplaats Holy
Olmendreef 150 Vlaardingen

www.virati.nl

www.waaijersuitvaart.nl

www.vendeville.com

Advertenties

Eén reactie

  1. Ik heb een aantal jaren meegewerkt aan de organisatie van dit soort dagen. Dit zijn voor de nabestaanden bijzondere mooie dagen waar ze in alle openheid hun emoties mogen laten gaan en kunnen praten met “lotgenoten”. Dit alles kan extra steun geven bij het verwerken van het verlies van een dierbare.
    Prachtig initiatief.
    Met vriendelijke groet,
    Erik Korte
    http://www.erikkorte.nl

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: