Erik Korte Uitvaartverzorging

We kunnen er lang en breed over praten, maar voor de meeste mensen in Almelo is Erik Korte geen onbekende meer. In april 2007 startte hij – na jarenlang voor een andere uitvaartondernemer werkzaam te zijn geweest – zijn eigen uitvaartonderneming “Erik Korte Uitvaartverzorging”

Persoonlijke begeleiding zonder grenzen

Bijna elke uitvaartorganisatie zegt te doen aan services als persoonlijke begeleiding en betrokkenheid. In de praktijk blijkt dit echter vaak tegen te vallen. Door zaken als tijdsdruk en winstmarges blijken aandacht en begeleiding minimaal. Dit frustreerde Erik Korte toen hij nog in loondienst werkte steeds meer; een goede steunpilaar in de chaotische en emotionele periode na een overlijden kan het verschil betekenen tussen een uitvaart en een gedenkwaardig afscheid.

De goede naam die hij in al die jaren als uitvaartverzorger heeft opgebouwd, dankt hij aan nét dat extra beetje aandacht. Hij staat voor kwaliteit, aandacht en begeleiding. Voor afscheid nemen op úw manier, zonder grenzen. Hij helpt u met alle keuzes die u moet maken en waar nodig steunt hij u ook in de periode na de plechtigheid. Dat garandeert hij u.

Website is : http://www.erikkorte.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: