17 juni 2007 – PERSBERICHT = Sibbelink

www.sibbelink.nl, een volledig nieuw concept voor online familieberichten is live!

Sibbelink (‘sibbe’ is een oud-Hollands woord voor ‘familie’) is de nieuwe, interactieve website voor het ontwerpen, online publiceren en per e-mail versturen van familieberichten. De website koppelt de behoefte om familieberichten in de traditionele printmedia te publiceren aan de vele extra publicatiemogelijkheden van internet.

Oprichter Taco Dolleman: “Als je van de daken wilt schreeuwen dat je verloofd bent, of getrouwd, dat je een kindje hebt gekregen of een dierbare hebt verloren, dan is Sibbelink een uitstekend alternatief voor of aanvulling op het traditionele familiebericht in de krant.”

Je kunt op Sibbelink zelf je familiebericht helemaal naar wens ontwerpen. Er zijn veel verschillende achtergrondjes en lettertypes om uit te kiezen en je kunt foto’s en muziek toevoegen. Maar je kunt ook helemaal je eigen ontwerp maken en dat in z’n geheel plaatsen.

Sibbelink is interactief. Als je dat wilt, kan iedereen direct op je bericht reageren. De site is natuurlijk altijd en overal toegankelijk, dus je houdt ook dierbaren in het buitenland op de hoogte. Je bericht blijft een jaar op de site staan, dus niemand mist meer je bericht als de krant een dag wordt overgeslagen. Daarnaast is Sibbelink goedkoop. Het plaatsen van een familiebericht kost éénmalig 9 euro, maar is voorlopig in de opstartfase gratis.

En voor de liefhebbers van papier: je kunt je digitale familiebericht natuurlijk ook gewoon printen.
Sibbelink is opgericht door Taco Dolleman en gevestigd in Amsterdam.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: