Weidevlinder Rouw / Herinnerings DVD

Weidevlinder Producties is sinds kort gestart met het maken van klankbeelden van foto’s die als aanvulling gebruikt kunnen worden bij een begrafenis of crematie.

U zoekt de mooiste foto’s uit (ongeveer 30 stuks) en een muziekstuk of lied, waarna Weidevlinder Producties er een film (klankbeeld) op DVD van maakt die ook na de uitvaartplechtigheid nog lang een dierbare herinneringsfilm kan zijn voor ouders, kinderen en / of kleinkinderen. Een beeld van wie de mens is geweest die is overleden, juist een bepaalde rol benadrukken (opa of oma zijn, papa of mama) : allemaal mogelijkheden die door middel van titels en foto’s en muziek tot een mooi geheel worden gemaakt. Zie ook: http://www.weidevlinder.nl/Herinneringsfilm.htm

Ik heb namelijk gemerkt , na het overlijden van mijn vader, dat het zeer troostend kan zijn, zeker ook voor kinderen om een dvd te laten maken van foto s van de overledene, die de kinderen, op hun tijd, nu en dan nog eens kunnen bekijken.

Dit heeft geleid tot www.weidevlinder.nl , mijn bedrijf dat ik sinds kort heb opgericht omdat het maken van een film, ondersteund met eigen keuze van muziek, zoveel troost kan brengen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: