Uitvaartcentrum met Losserse huiskamers

LOSSER – Directeur Gerbert Luttikhuis van Uitvaartverzorging BVLO-Luttikhuis speelde al lang met de gedachte van een eigen uitvaartcentrum. Een uitvaart, enkele maanden geleden, bracht de uitvoering van dat idee in een stroomversnelling. Een deel van het gezin wilde de overledene wel thuis opgebaard zien, een ander deel niet. “Ik wil echter graag aan ieders persoonlijke wens tegemoet komen”, zegt Luttikhuis. “Dat kan door het creëren van familiekamers, in de vorm van huiskamers.

In Oldenzaal wordt deze service al enkele jaren met veel succes geboden. Toen vier weken geleden het voormalige gebouw van EMDA aan de Broekhoekweg te koop kwam heb ik meteen toegehapt. Een schitterende locatie en een gebouw uitermate geschikt als uitvaartcentrum.”

Aannemingsbedrijf B. Klaver uit Losser is momenteel druk bezig met de verbouw volgens een ontwerp van Aditus Architecten. Behalve uit de twee huiskamers, bestaat het interieur uit een ontvangstruimte met condoleancetafels, een aula voor rond de 100 bezoekers en een verzorgingskamer.

“Met de huiskamers kan ik nog meer aan mijn opvatting dat ik aan alle wensen van de nabestaanden moet kunnen voldoen handen en voeten geven”, vervolgt Luttikhuis, die met het Uitvaartcentrum Losser een vijfde bedrijf aan zijn zakenimperium toevoegt. Hij heeft daarnaast de leiding over Luttikhuis Personenvervoer, Vervoersteam, BVLO-Luttikhuis en Auto Luttikhuis.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: