Sarcofaag is c.q. heeft een Uniek grafmonument

“Kunst kan een mens tonen dat er meer is dan alleen het alledaagse” (Robert Hughes)

Sarcofaag maakt unieke grafmonumenten, die beantwoorden aan het verlangen om op een eigen, persoonlijke manier afscheid te nemen en te gedenken. Een grafmonument kan persoonlijk verlies tastbaar maken en in beelden uitdrukken.


In 1995 is Sarcofaag opgericht door Pim Wever en Paula Somers. Aanleiding was het overlijden van een dierbare, voor wie wij aan de uitvaart en het gedenkbeeld een heel persoonlijke vorm hebben gegeven. Vanuit onze achtergrond als kunstenaar willen wij ook anderen de mogelijkheid bieden een bijzonder, persoonlijk eerbetoon voor een overleden geliefde te realiseren: kunstobjecten die de menselijke waardigheid symboliseren, persoonlijk verdriet tastbaar maken en het onzegbare in beelden uitdrukken.

Sarcofaag heeft inmiddels in heel Nederland en ook in België persoonlijke grafmonumenten gerealiseerd. Daarnaast ontwerpen wij ook (gedenk)beelden voor in het privé-domein en sieraden ter nagedachtenis.

Pim Wever: “In de afgelopen jaren zijn er heel uiteenlopende ontwerpen ontstaan waarmee wij niet alleen onze opdrachtgevers, maar ook onszelf hebben verrast. Ik ervaar het ontwerpen van een persoonlijk gedenkteken als een geweldige opdracht, het geeft mij het gevoel dat ik echt iets voor mensen kan betekenen.

Sarcofaag
Deken van Oss-straat 4
5261 BK Vught (nabij ‘s-Hertogenbosch)
Telefoon: 073 – 61 26 249
E-mail: info@sarcofaag.nl
Website: www.sarcofaag.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: