Een betaalbaar portretschilderij, een mooi en uniek aandenken.

Bij Portretschilderijenfabriek.nl kunt u een zeer realistisch portretschilderij laten maken van een foto. 100% handgeschilderd in olieverf. Helemaal naar uw wensen geschilderd in elke stijl en elk formaat.

Geen goede foto

Pas als iemand is overleden kom je erachter dat er weinig goede, leuke of mooie foto’s zijn. De een is slecht belicht, de ander teveel bewogen of die vervelende buurvrouw staat misschien wel op de achtergrond. Door de jaren heen verkleurt een foto of raakt zelf gemakkelijk kwijt.

Een mooi portretschilderij

Toch is het mogelijk om van die verkleurde foto of zelfs van meerdere slechte foto’s een mooi portretschilderij te maken. De portretschilders van Portretschilderijenfabriek.nl zijn gespecialiseerd in het schilderen aan de hand van een foto. De schilderijen zijn zeer realistisch geschilderd.

Emotioneel moment

Pieter Visser van Portretschilderijenfabriek.nl ‘’ Vaak komen mensen bij ons met een foto van een overledene. Ze willen graag een mooie foto in de kamer, maar de persoon staat er dan niet zo mooi op. Wij kunnen de foto exact naschilderen of juist kleuren, houding of details anders schilderen. Als de klant dan uiteindelijk het schilderij ziet is dat vaak een emotioneel moment. Anders dan bij een gewone foto is een goed portretschilderij veel intenser. Daardoor is het een mooi blijvend aandenken.’’

Voorbeelden

Op www.portretschilderijenfabriek.nl kunt u vele voorbeelden zien van reeds geschilderde opdrachten.


Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: