Acteur Roef Ragas is overleden

Op 42-jarige leeftijd is donderdagavond de acteur Roef Ragas

overleden. Tijdens het eten overleed hij aan een hartstilstand.

Hij is 42 jaar geworden. Ragas was bekend van de tv-serie Grijpstra & De Gier. Hij speelde verder in diverse theaterproducties en films als De Zwarte Meteoor, Pietje Bell en Pietje Bell II en de internationale film Breaking The Waves van Lars von Trier.

De acteur is de broer van zanger Bastiaan Ragas en was getrouwd met actrice Susan Visser (Gooische Vrouwen, Amazones), met wie hij twee kinderen had.

Het overlijden van Ragas is hard aangekomen bij RTL Nederland. Voor dat tv-bedrijf werkte hij in het verleden mee aan de RTL4-politieserie Grijpstra & De Gier. Voor die reeks kroop hij in de huid van politieman Rinus de Gier. Inmiddels wordt die rol gespeeld door Waldemar Torenstra.

Verdrietig

“Wij zijn geschokt en verdrietig over het onverwachte overlijden van Roef Ragas”, meldde een RTL-woordvoerder vrijdag. “Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw Susan Visser en hun familie.”

Toegewijd

“Een groot acteur is Nederland ontvallen”, zei regisseuse Maria Peters. Ze werkte met Ragas voor de Pietje Bell-films en noemt hem “zeer bekwaam en toegewijd”.

“Het is verschrikkelijk dat zo’n getalenteerde en aardige man en een vader van twee kinderen op zo’n jonge leeftijd is weggevallen.”

bron: nu.nl

Voor een ieder die daar behoefte aan heeft hebben wij een condoleanceregister geopend welke is te bezoeken via de volgende link

Met vriendelijke groet,
Condoleanceregister.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: