Psychologisch drama op dodenakker

Baarnaar Erik de Beus is het brein achter de film Verloren, die de eerste vijf dagen van oktober wordt opgenomen op de algemene begraafplaats in Baarn. Een heel serieus ‘probeerseltje’ van vier amateurs uit Baarn en omstreken.

,,Veertig minuten psychologisch drama.”

Verloren is als het ware een bloemlezing van wat De Beus (47) meemaakte in zijn tien jaar als uitvaartbegeleider bij een Hilversumse uitvaartonderneming. Verloren gaat over een man die bij de uitvaart van zijn overleden vrouw zijn afscheidsspeech simpelweg niet kán uitspreken. ,,Terwijl je dan dapper en sterk wilt zijn. Als zoiets gebeurt, praat niemand erover. Te pijnlijk, te eng. Maar juist dan heeft een rouwende steun nodig”, voelt regie-assistente Ingrid Schilt uit Bussum aan.

Net als cameraman Fedor Kramer uit Almere kent De Beus haar van het Baarnse RTV Eemland. ,,We voelen elkaar allevier fantastisch aan.” Dramadocent Marc van Driel uit Baarn selecteert de spelers. ,,We hebben semi-professionals nodig, mensen die al langer toneel spelen.” Budget is er niet. ,,Zie het als portfolio voor de spelers én voor ons. Dit kunnen we.”

Aanmelden voor de audities kan via: mjvandriel@hotmail.com

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: