Berkenhove schenkt geld aan Hospicegroep

De voorzitter van het bestuur Hospice De Lelie, de heer Frits Schmidt heeft uit handen van directeur Bert van Asselt van GUV Berkenhove, Crematorium en Uitvaartcentrum een cheque ontvangen ter hoogte van € 1.750,-. Dit gebeurde naar aanleiding van de opening ( enkele maanden geleden op 30 juni ) van het Uitvaartcentrum en Crematorium GUV Berkenhove.

Bert van Asselt geeft aan waarom: “Als non-profit organisatie wilden we eventuele giften die we ontvangen een goede bestemming geven. In onze directe werkomgeving zien we dat het hospice zeer goed werk verricht. Daarom hebben mijn collega-directeur, Niek Roedema, en ik besloten de giften te schenken aan Hospice De Lelie. Deze instantie dragen wij een warm hart toe en willen we op deze wijze graag ondersteunen. Over de hoogte van het totale giftenbedrag zijn we aangenaam verrast. We zijn blij dat we een dergelijke schenking kunnen doen.”

“Als voorzitter van Hospicegroep De Lelie wil ik GUV Berkenhove hartelijk bedanken voor het doen van deze schenking; wij zijn blij met alle bijdragen die wij ontvangen. Zeker van een organisatie die in hetzelfde “werk” zit, waarderen wij het dat er aan ons gedacht word. Wij zijn trots op onze vrijwilligers die zowel in ons Hospice als bij de mensen thuis heel goed werk doen. Alle steun die we ontvangen om dit werk mogelijk te maken zijn van harte welkom.” aldus een dankbare Frits Schmidt.

Hans Wisselink, gastheer van GUV Berkenhove vertelt: ”We zijn blij dat de nabestaanden en ook de collega uitvaartverzorgende bedrijven in de regio zo enthousiast zijn over het crematorium en onze dienstverlening. Het aantal crematies dat we in de afgelopen twee maand gedaan hebben is aanzienlijk. We zijn blij dat we onze dienstverlening hiermee hebben kunnen uitbreiden. We hebben ook al wat opmerkingen gekregen over zaken die men anders zou wensen. Dit kunnen we alleen maar waarderen, dat geeft ons de kans de dienstverlening nog te verbeteren.”

Niek Roedema licht toe: “De nabestaanden zijn blij met de kortere reistijden en het feit dat men bij ons meer tijd krijgt zonder dat men daar meer voor betalen moet. Ons tarief licht zodoende ook lager dan dat van de andere crematoria en vanwege de kortere afstand zijn ook de reiskosten lager. Verder hebben we aanzienlijk meer zitplaatsen omdat we weten dat de aantallen belangstellenden in onze regio veel groter zijn dan elders.”

“Samen met de regionale uitvaartverzorgende bedrijven zorgen we voor een persoonlijke benadering. Het grote aantal nabestaanden dat voor Crematorium GUV Berkenhove kiest, bevestigd dit. Dat doet ons goed!”, aldus een enthousiaste Bert van Asselt

In de aula van crematorium GUV Berkenhove werd symbolisch de cheque overhandigd. Bronvermelding

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: