Nieuw in Lansingerland: Serry Uitvaartverzorging

Bergschenhoek – Sinds kort is Lansingerland een nieuwe uitvaartverzorging rijker: Serry Uitvaartverzorging van de heer Y.V. Serry. Zelf reeds acht jaar werkzaam geweest in de uitvaartbranche weet hij hoe het ook anders kan. “Ik heb bij een goede ondernemer het vak geleerd en vind het een mooi beroep; eigenlijk meer een soort roeping. Je krijgt veel waardering als je een uitvaart goed verzorgd hebt. Als je er helemaal bent voor de mensen en ze terzijde staat in een voor hen vaak moeilijke periode.”

Serry weet als geen ander dat er tegenwoordig erg veel mogelijk is.

“De mensen komen zelf steeds vaker met ideeën of wensen voor de uitvaart. Als uitvaartverzorger kun je je onderscheiden door een persoonlijke benadering en oprechte betrokkenheid, maar ook door de uitvaart tot in de puntjes te verzorgen, helemaal naar wens. Door een persoonlijke en zeer secure aanpak hoop ik mensen de ruimte te bieden voor die eigen wensen en daar voldoende tijd voor te nemen. Mensen een goed gevoel geven. Je kùnt ze ook veel geven, omdat je nog een kleine onderneming bent. Ik wil graag alles zelf doen en er van begin tot einde zelf bij zijn. De overledene verzorgen, de kaarten, de hele uitvaart; op een vakkundige wijze. Daarmee mensen het gevoel gevend er alles aan gedaan te hebben de overledene op gepaste en gewenste wijze naar de laatste rustplaats gebracht te hebben.”

Serry Uitvaartverzorging kan gebruik maken van alle rouwcentra; daar zijn goede onderlinge afspraken over gemaakt. Maar ook thuisopbaring of opbaring bij een kerk kunnen worden verzorgd.
“Men kan naar de laatste rustplaats worden gebracht met auto’s – met een keuze uit zwarte, grijze, rode of witte – , met koetsen of met een bus of loopkoets. Veel mensen hebben hun wilsbeschikking al van tevoren vastgelegd. Daarmee alle wensen reeds aangegeven, waardoor het voor de nabestaanden duidelijk is hoe de overledene het hebben wil. Maar het zou ook fijn zijn als iedereen zou aangeven waar die wilsbeschikking ligt. Het handigste bewaart men die bij de polissen.”

Serry is vast van plan in enkele jaren een naam op te bouwen als uitvaartverzorger.

“Iedereen in Nederland is vrij in de keuze van de ondernemer. Ik hoop dat mensen het mij ‘gunnen’ te laten ervaren hoe een uitvaart op gepaste wijze uitgevoerd kan worden en bovendien helemaal naar wens.”

Voor meer informatie kan men bellen met 010 – 524 01 23, mailen naar info@uitvaartverzorgingserry.nl of kijken op www.uitvaartverzorgingserry.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: