Marc van Ravensteijn Hearses officieel genomineerd voor de IFA Awards Nederland 2007

Gepubliceerd op 18 september 2007, 15:25
Laatst bijgewerkt op 18 september 2007, 15:25

Het IFA Awardcomité heeft Marc van Ravensteijn The hearse and limo company uit Oss genomineerd voor drie IFA Awards, te weten in Nederland, België en Duitsland in de categorie ‘logistiek vervoer’. Deze nominatie is toegekend na deelname van het management van Marc van Ravensteijn aan een enerverende selectiedag begin september dit jaar in Aarschot (België). Onder toezicht van de voorzitter van de jury en gerechtsdeurwaarder Reynders heeft het Awardcomité tijdens deze selectiedag de Osse onderneming flink tegen het licht gehouden. De bijzondere aandacht van de commissie ging uit naar de toegevoegde waarde van Marc van Ravensteijn binnen de sector uitvaartmobiliteit, de kwaliteit van het productgamma én de inzet van speciale services.

Hele snelle groeier
In totaal waren er dit jaar 132 officiële aanvragen voor deelname dit jaar. Hiervan zijn er 118 door de kwaliteitsraad geselecteerd voor deelname aan de juydagen, waarvan 49 uit Nederland. Marc van Ravensteijn, eigenaar van het gelijknamige bedrijf, is enthousiast over de nominatie. Hij zegt daarover: “We zijn nog een betrekkelijke nieuwkomer binnen de sector. Blijkbaar is het de jury opgevallen dat we een hele snelle groeier zijn binnen het segment ‘logistiek vervoer’. Sterker nog: we behoren inmiddels tot de grootste aanbieders van begrafenisauto’s en limousines van Amerikaanse makelij in Europa. Dat komt omdat wij betekenis geven aan design, duurzaamheid en details. En juist dat zijn de waarden waar de moderne uitvaartondernemer aan hecht. Want om een eigen plek in de markt te kunnen opeisen, zal de uitvaartondernemer zich moeten onderscheiden. Met onze auto’s, gebaseerd op de laatste modellen van Lincoln, Cadillac en Chrysler, lukt dat bijzonder goed. We zijn trouwens Europees importeur en dealer van Superior, S&S, Eureka en Krystal Enterprises, dus zo is men maximaal verzekerd van kwaliteit. Niet vreemd dus dat er zelfs auto’s vanuit Oss richting Polen en Oekraïne gaan. Want kwaliteit vindt altijd z’n weg.”

Lage dollarkoers
Wat zijn nu eigenlijk de grootste voordelen van een Amerikaanse begrafenisauto of limousine? Van Ravensteijn vervolgt: “Deze auto’s kennen echt heel veel voordelen ten opzichte van Europese bolides. Voordelen die overwegend tijdloos zijn. Maar er is ook een voordeel dat de ene keer meer speelt dan de andere keer. Op dit moment overigens meer dan ooit. Het gaat hierbij namelijk om de lage dollarkoers. Een lage prijs voor de dollar betekent dat er minder betaald hoeft te worden in euro’s. Dus wie nu een auto bij ons bestelt, die is extra voordelig uit. Dat is nog eens een voordeel, of niet soms?”

Meer informatie
Ondernemers die meer willen weten over dit genomineerd bedrijf kunnen terecht op internet. “Dat klopt”, besluit Marc van Ravensteijn. “Uitvaartondernemers hebben een druk bestaan. Men heeft teveel te doen in te weinig tijd. Daarom komen wij deze mensen tegemoet met een digitale service. Want wie nu de internetsite http://www.hearses.eu bezoekt, en klikt op de button ‘nieuwe auto’s’, die treft tal van te downloaden brochures aan. Brochures over rouwautto’s en limousines, zoals de S&S Victoria Florale, de S&S Majestic en de Chrysler 300C van Krystal Enterprises. Teveel om op te noemen, maar allemaal te zien.” Marc van Ravensteijn The hearse and limo company is gevestigd aan de Driek van Erpstraat 39 in Oss. Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen via nummer 0412 63 11 36.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: