23-09-07: De Klokkenluider

Een cabaretprogramma om je dood te lachen. Dat is het nieuwe programma  ‘De Klokkenluider’ van cabaretier Ruurd Walinga over leven en dood, dat zondagavond 23 september in de baptistengemeente in Burgum wordt opgevoerd. Het programma in het gebouw De Sprankel aan de Julianalaan begint om 19.00 uur en is gratis toegankelijk.

In het stuk wordt de ellende in de wereld op een originele manier aan de kaak gesteld, de grote waarom-vragen komen aan de orde, de pijn van afscheid nemen passeert de revue, maar ook de hartverscheurende pijn van liefdesverdriet krijgt aandacht.

Met ‘De Klokkenluider’ probeert Walinga een van de laatste taboes in Nederland te doorbreken: het bespreekbaar maken van de eigen uitvaart. Als begrafenisbode komt hij met enkele verrassende nieuwtjes in de uitvaartbranche op de proppen. Het stuk duurt een uur. Aan het slot een opzienbarende wending met volop leven en hoop.

Het programma is zowel geschikt voor jongeren als ouderen en zelfs kinderen uit de hoogste groepen van de basisschool spreekt het aan. Na afloop volgt er een uitnodiging voor het leven.

Bron: Water in Wijn / website

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: