Waarom alleen berichten over nederlandse uitvaart en dito producten?

Gepubliceerd op 28 september 2007, 16:10
Laatst bijgewerkt op 28 september 2007, 16:10

Ik krijg wel eens de vraag: Albertje , waarom plaats je alleen maar nieuws en berichten omtrent de uitvaart en de producten die er zijn van nederland? Er is toch zoveel ander nieuws?

En de vraag klopt in zijn geheel beste bezoekers aan deze website – met enorme dank zelfs dat U komt kijken op dit weblog vandaag de 100.000e bezoeker gehad – maar ik ben gespecialiseerd in het nederlands uitvaartgebeuren en kan daar dankzij mijn vele contacten ook uitgebreid melding van maken.

Zou ik ook nog eens alle berichten omtrent het uitvaartgebeuren uit het buitenland ( wat opzich best interessant kan zijn ) er ook nog eens bij gaan plaatsen houdt ik in de 1e plaats bijna geen privetijd en bijna geen tijd meer over om mijn andere informatieve werkzaamheden ook te doen. MAAR: Als U informatie wenst over een bepaald buitenlands gebruik of onderwerp kunt U altijd mij een email sturen met uw vraag, en zal ik proberen om voor u diverse links op te zoeken dit per kerende email te plaatsen en zodoende Uw nieuwsgierigheid probeer te helpen oplossen. Maar voorlopig houdt ik het zoals het nu gaat met dit weblog en de uitvaartvoorlichting-site omdat 100.000 ( HONDERDDUIZEND ) Bezoekjes aan mijn weblog mij wel stimuleren om door te gaan op de ingeslagen weg waar ik me bezig. En om dan de thans 74 jarige Mieke telkamp te citeren, waarheen lijdt de weg die ik moet gaan? Ik weet het niet, maar ga ook niet op mijn lauweren rusten !

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: