Rouwkost

Gepubliceerd op 04 Oktober 2007, 14:25
Laatst bijgewerkt op 04 Oktober 2007, 14:25

Catering op uitvaart groeimarkt

Steeds minder mensen nemen genoegen met een ‘traditionele’ uitvaart. Ook de wensen rond begrafenis of crematie worden persoonlijk. Belangrijk onderdeel van de plechtigheden is de catering. Een aantal kleinere cateraars is op deze ontwikkeling ingehaakt. Eén van die bedrijven is Rouwkost  van kok Miguel Brugman. Hij is met zijn bedrijf begonnen nadat hij de catering had verzorgd bij het overlijden van een moeder van een vriendin.

Rouwkost biedt allerlei mogelijkheden, na of vóór overlijden. Als mensen voelen dat hun einde nadert, willen ze soms nog één keer met hun dierbaren eten, verduidelijkt Brugman zijn dienst met de naam ‘laatste avondmaal’.

Ook Cater & Co in Zoetermeer heeft zich in uitvaarten gespecialiseerd. Met een speciaal telefoonnummer en bereikbaarheid tot negen uur ’s avonds komt Cater & Co de potentiële klant tegemoet. Een uitvaart moet immers meestal in vrij korte tijd geregeld worden.

Dat maakt het wel lastig plannen, stelt Hans van der Linde, directeur van het Rotterdamse Van der Linde Party Productions. Volgens Van der Linde gaat het om een groeiende markt die nog in ontwikkeling is. Maar het rendement is prima.
Bronvermelding :

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: