Uitvaartorganisatie DELA en Uitvaartvereniging Noordhollandse Coöperatie (UNC) gaan samenwerken:

DELA neemt een belang van dertig procent in UNC. UNC is in de regio beter bekend als Associatie Uitvaartverzorging en Uitvaartverzorging IJmond. Met de deelname versterkt DELA haar positie in Noord-Holland. UNC beoogt hiermee een verdere groei te realiseren.UNC is actief in de provincie Noord-Holland en verzorgt ongeveer 2.000 uitvaarten per jaar. De uitvaartonderneming heeft uitvaartcentra op acht locaties in Noord-Holland. Het betreft een strategische samenwerking waarbij DELA en UNC hun krachten bundelen op het gebied van uitvaartverzorging.

Edzo Doeve, Algemeen Directeur van DELA: “De samenwerking past in de strategie van DELA om te groeien in gebieden waar we nog weinig eigen uitvaartcentra hebben. UNC is een gerenommeerde partij met een jarenlange ervaring in uitvaartverzorging.

Dankzij deze samenwerking kunnen we onze verzekerden in Noord-Holland extra zorg, zekerheid en continuïteit garanderen.”Matthijs de Gee, Directeur van UNC: “Wij zochten bewust naar een strategische partner die niet alleen een belangrijke speler is in de markt van uitvaartverzekeringen, maar die ook de wereld van de uitvaartverzorging kent.

Een partner die begrijpt wat er binnen de uitvaartverzorging speelt en een bijdrage levert aan onze groeidoelstellingen. De keuze om met DELA samen te werken ligt dan al snel voor de hand.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: