DELA kiest voor Facultatieve Technologies

Op donderdag 4 oktober 2007 tekenden DELA Uitvaartverzorging BV en Facultatieve Technologies een raamovereenkomst voor de crematoria. Dat betekent dat niet alleen in de huidige crematoria van DELA, maar ook in toekomstige crematoria, installaties van Facultatieve Technologies zullen worden geplaatst. Het gaat daarbijniet alleen  om alle benodigde apparatuur, maar ook om de service en het onderhoud.

DELA is met het crematorium in Geleen in ons land een voortrekker als het gaat om het voldoen aan de milieueisen. Al sinds 2003 – nog voor de wettelijke verplichting – is hier al een filterinstallatie van Facultatieve Technologies operationeel. In het Crematorium te Vlijmen wordt op korte termijn gestart met de installatie van een Twin-stream Filter (een enkel filter achter twee ovens). Daarna zullen ook de crematoria in Helmond en Heeze worden voorzien van filterinstallaties. De installaties van Facultatieve Technologies voldoen uiteraard volledig aan de strenge milieuwetgeving.

Facultatieve Technologies is wereldwijd marktleider op het gebied van het ontwerpen, bouwen en onderhouden van crematieovens en verbrandingsinstallaties. Facultatieve Technologies heeft alle expertise onder één dak. Facultatieve Technologies maakt deel uit van ‘de Facultatieve Groep’. De kernactiviteiten van ‘de Facultatieve Groep’ (1874) zijn dienstverlening en techniek. Met werkmaatschappijen over de gehele wereld is de Groep actief op een groot aantal terreinen; van automatisering tot internationaal rouwtransport, van verzekeringen tot thanatopraxie en van communicatie tot het leveren van benodigdheden voor de uitvaartbranche, ziekenhuizen en overheidsinstanties. Sinds 1913 exploiteert de Groep diverse crematoria en begraafplaatsen. Het motto van de Groep is ‘Eenheid in verscheidenheid’; bij alles wordt uitgegaan van één kwaliteit: de hoogste.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: