Kinderrouw-Auto

Gepubliceerd op 29 Oktober 2007, 13:35
Laatst bijgewerkt op 29 Oktober 2007, 13:35

Voortzetting werk kinderrouwauto

Vanaf 18 oktober jl. is de enige kinderrouwauto van Nederland over gegaan in de handen van Ellen Kok en haar echtgenoot.

Ellen en haar man zijn van plan het werk wat tot noch toe verzet is met deze rouwauto door T.H ( Thea ) de Wit – van Cranenburgh uit Roozendaal voort te zetten om mogelijk een nóg warmer afscheid voor ouders te verzorgen.

Een kinderuitvaart is, zoals iedere uitvaartverzorger weet, een uitvaart die zowel voor ouders als uitvaartverzorger zéér ingrijpend is. Wanneer je dan als ondernemer tot in de puntjes kunt zorgen voor een warme herinnering voor de ouders, weet je weer waar je het voor doet.

Ellen en haar man willen hier graag hun steentje aan bijdragen. Samen met de uitvaartverzorger worden de puntjes op de I gezet. De ouders en eventuele broertjes en zusjes kunnen naast het overedene kindje meerijden en dus tot de laatste minuuut bij hem/haar zijn. Er kan een persoonlijke inrichting verzorgd worden, muziek gedraaid worden etc. Kortom aan iedere invuling wordt meegewerkt. De kosten worden zo laag mogelijk gehouden om te zorgen dat dit geen drempel kan zijn. Houd u als uitvaartverzorger deze auto dus in de gaten!

Website : http://www.dekinderrouwauto.nl

De onderstaande foto’s heb ik genomen tijdens een uitvaartbeurs bij Ruud Heinen te Waalwijk.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: