Persbericht van Huiskamp Carrosseriefabriek

Gepubliceerd op 31 Oktober 2007, 18:46
Laatst bijgewerkt op 31 Oktober 2007, 18:46

PERSBERICHT

Winterswijk, 31 oktober
Onlangs las u op deze website dat de Winterswijkse rouwautofabrikant Huiskamp Carrosseriefabriek werd genomineerd voor twee International Funeral Awards. Tijdens een groots opgezette galaceremonie in het Belgische kasteel van Nieuwland, werd dit weekend bekend gemaakt dat het bedrijf maar liefst drie prijzen in de wacht heeft gesleept.

Hans Legters, directeur Huiskamp Carrosseriefabriek; “de drie onderscheidingen zijn een echte kroon op ons werk. Met zijn allen stoppen we dagelijks enorm veel passie en energie in de ontwikkeling van onze auto’s. Het is dan uiteraard geweldig dat de jury zó enthousiast is over onze producten, dat we maar liefst drie prijzen in ontvangst mochten nemen; een echte erkenning voor ons werk.”

De Internationale vakjury verkoos de Mercedes E staatsierouwauto van Huiskamp als beste rouwvervoermiddel voor de Nederlandse markt. In de categorie “rouwvervoermiddelen voor de Duitse markt”, was de Mercedes Vito rouwtransportauto van Huiskamp goed voor een tweede plaats. Grote verassing was dat Huiskamp uit meer dan honderd deelnemende bedrijven, tevens een derde plaats kreeg voor de algemene uitvaart vakprijs.

“De Nederlandse award is natuurlijk een geweldige onderscheiding, maar we zijn misschien nog wel trotser op onze tweede positie voor de Duitse markt”, aldus Hans Legters. “In het land van onze Oosterburen zijn verschillende grote, traditionele rouwautofabrikanten gevestigd. Om dan als relatief kleine Nederlandse carrosseriebouwer aan de haal te gaan met zo’n gerenommeerde Duitse vakprijs, dat is natuurlijk grandioos! Het heeft wel een beetje weg van het verhaal van David en Goliath”, zegt de trotse directeur met een knipoog.

EINDE PERSBERICHT

Foto’s Uitvaartvoorlichting Bolink

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: