27-11-07: Nico ter Linden vertelt op IJsselhof

Gepubliceerd op 15 November 2007, 13:57
Laatst bijgewerkt 15 November 2007, 13:57

GOUDA – Een van Nederlands bekendste predikanten, Nico ter Linden, komt dinsdag 27 november verhalen vertellen op de algemene begraafplaats IJsselhof. Ter Linden stond als predikant in Stompetoren, Alkmaar, Nijmegen en in de Westerkerk van Amsterdam.

Hij bevestigde het huwelijk van prins Maurits en prinses Marilène en is mede bekend door de serie Het verhaal gaat… Daarin vertelt hij op moderne wijze de bijbel. In zijn columns in Trouw deed hij jarenlang verslag van ontroerende ontmoetingen met vreemde kostgangers van onze lieve Heer.

A. van Nijnatten van begraafplaats/crematorium IJsselhof:,,Een begraafplaats of crematorium is een plaats waar je vaak alleen komt voor een uitvaart. Maar als je er voor een lezing bent geweest, kun je een ander gevoel hebben als je er later voor een uitvaart komt. De spanning is van het gebouw af. Ook hopen we dat bezoekers gaan nadenken over het onderwerp uitvaart.

Toegang is gratis, reserveren is noodzakelijk, zegt Yarden, de exploitant van deze Goudse begraafplaats. Reserveren kan door te bellen naar het nummer 0182-514391 of te e-mailen naar cre.ijsselhof@yarden.nl. De bijeenkomst begint om 20.00 uur.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: