Echt unieke metalenurnen vindt je zelden

Gepubliceerd op 17 November 2007, 04:38
Laatst bijgewerkt 17 November 2007, 04:38

Ik had al ooit eerder namelijk op 10 februari 2007 over deze metalenurnen en andere prachtige memoraria een bericht geplaatst. Verwijdert dus, want na een IFA bespreking – ben minimaal voor 2007  jurylid en algemeen medewerker – enige dagen geleden in Bergen op Zoom wil ik deze urnen en memoraria eens opnieuw onder uw aandacht brengen, want Suzanne Bohncke

heeft terecht tijdens het IFA Award Gala van 2007 diverse prijzen gewonnen:

Website is :
http://metalenurnen.com

B & W BVBA metalen urnen

Na mijn studie aan de kunstacademie van Maastricht heb ik met mijn ontwerpen samenwerking gezocht met familie als fabrikant en een polijsterij om tot een geslaagde combinatie te komen. Dit is in 2004 gelukt onder de naam B & W.

B & W richt zich met haar collectie metalen urnen op de uitvaartsector. De urnen zijn vervaardigd van hoge kwaliteit tin, aluminium, zilver, brons en messing. Deze zijn in verschillende maten zowel in satijn als ook in hoogglans gepolijst. Door de tussenliggende ring, waar tevens een tekst in gegraveerd kan worden, wordt er een geheel gevormd. Het geheel is afgewerkt met een hoogwaardige lak, waardoor vingerafdrukken en weersomstandigheden geen schade aanrichten.

B & W is begonnen als leverancier van urnen, maar levert ook een aantal bijproducten zoals een doosje voor het crematiesteentje, een CD-doosje en lintenkokers. Ook wensen en ontwerpen in metaal zijn mogelijk.

Suzanne Bohncke
Bedrijfsleidster B & W BVBA

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: