STERRENKINDJE WINNAAR YARDEN-STIMULANS

Gepubliceerd op 21 November 2007, 11:00
Laatst bijgewerkt 22 November 2007, 13:12

Dinsdag 20 november 2007 ontving Mari Jonker-Snijders oprichtster van het bedrijf Sterrenkindje de Yarden-Stimulans ter waarde van € 5000,- . Het hoofdbestuur van Yarden Vereniging en de vakjury zijn van mening dat ‘Sterrenkindje’ een professionele en integere bijdrage levert aan een waardig afscheid van doodgeboren baby’s en (te vroeg geboren) baby’s die kort na de geboorte overlijden.

De feestelijke uitreiking vond plaats in het café bij het Nederlands Uitvaartmuseum, Café Roosenburgh.

Toestoppen net als thuis
De afscheidswiegjes en sterrendekentjes voor doodgeboren baby’s en (te vroeg geboren) baby’s die kort na de geboorte overlijden zijn uitzonderlijk en vernieuwend. De wiegjes zijn van natuurlijke materialen gemaakt en vervaardigd met de gedachte dat het kindje door ouders kan worden ‘toegestopt’, net als thuis zou zijn gebeurd. In de praktijk gebeurt het nog regelmatig dat ouders hun overleden baby meekrijgen in een wijnkistje, schoenendoos of handdoek. De producten van Sterrenkindje bieden hiervoor een prachtig alternatief en geeft ouders de mogelijkheid om op een persoonlijke en waardige manier afscheid van hun kindje te kunnen nemen.

Bovendien kan ik U medenamens Gerrit Nijland melden dat Mari  deelneemt als exposant bij onze uitvaartbeurs de 1e maart 2008 !

Stimuleren
Yarden heeft de Stimulans in het leven geroepen om vernieuwende ideeën op het gebied van zorg en/of dienstverlening rondom de dood en uitvaart te stimuleren. De ideeën kunnen tot verdere groei, uitvoering en ontwikkeling komen door de financiële injectie.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: