Laatste deelnemer aan Twentse Uitvaartbeurs heeft zich aangemeld !

Gepubliceerd op 28 November 2007, 14:12
Laatst bijgewerkt 28 November 2007, 14:12

Als laatste exposant heeft zich aangemeld Uitvaartonderneming Nijkamp uit Enter.

Uitvaartonderneming Nijkamp B.V. is een uitvaartbedrijf dat op een piëteitsvolle wijze mensen wil helpen en bijstaan rondom een overlijden. De organisatie beschikt daarvoor over goed opgeleid personeel, zoals uitvaartleid(st)ers, chauffeurs, overledenenverzorgers, gastvrouwen en administratief personeel.

Het is een overwegend jong team bestaat uit enthousiaste mensen, die situaties goed aanvoelen en daar naar handelen. Bij elk van hen kunt u met uw vragen terecht en waar nodig wordt de vraag doorgespeeld. Streven is u direct of anders zo spoedig mogelijk van een antwoord te voorzien.

Keurmerk SKU
Zij hebben in juni 2007 het Keurmerk van de Stichting Keurmerk Uitvaartzorg behaald. Dit is een kwaliteitsmerk om alles nog meer in uw richting helder te maken en de organisatie beter te laten ‘stromen’. Op die manier wordt er door de gehele organisatie op een zelfde manier gewerkt en wordt geprobeerd fouten tot een minimum te beperken.

Werkgebied
Uitvaartonderneming Nijkamp B.V. heeft geen vaste grenzen wat werkgebied betreft.
De kern richt zich op Twente, Achterhoek en Salland, maar ook op andere plaatsen in Nederland zijn wij actief. Er zijn contactpunten in Enter, Eibergen, Neede, Enschede en Rijssen.

Uitvaartonderneming Nijkamp B.V. heeft als centraal punt het kantoor in Enter. Vanuit hier wordt alles centraal gecoördineerd en de medewerkers aangestuurd. Het kantoor is op werkdagen tussen 08.30 en 17.00 uur geopend en u kunt daar vrij binnen lopen voor antwoorden op uw vragen of het aanschaffen van uitvaartgerelateerde artikelen:

( zie hiervoor de rubriek producten op hun site ) .

En: de koffie staat klaar!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: