Belangrijk bericht over verkoop Herdenkingsbalonnen te Enschede

Gepubliceerd op 04 December 2007 , 21:35
Laatst bijgewerkt 04 December 2007 , 21:35

Ufoballoons (Khom Loy) komen oorspronkelijk uit Thailand en worden daar gebruikt bij de viering van het Loy Krathong feest,dat op de 12e volle maan gevierd wordt.

De ballonnen worden opgelaten als offer voor de godin van het water ‘Mae Pra Khongkha’, waar men haar bedankt voor het geven van het water,maar ook vergiffenis vraagt voor het gebruik ervan.

De bevolking in Thailand gelooft tevens dat hoe hoger de ballon vliegt of hoe verder deze komt,hoe meer geluk er in het komende jaar volgt.

Dit fenomeen steekt nu in Nederland en Belgie ook steeds meer de kop op , zo worden ze hier gebruikt bij trouwerijen , geboorte , bbq, festival, 4-fun of herdenkingen aan nabestaanden.Ze zijn een ware rage aan het worden.

Natuurlijk kan iedereen hieraan zijn of haar persoonlijk tintje geven. Wij kunnen de ufoballoons tevens in 6 verschillende kleuren leveren: Rood , Geel ,Groen , Oranje , Blauw en voor de dames mooi Roze!

Het oplaten van een UFO-Balloon is iets bijzonders. Eigenlijk moet je het mee- gemaakt hebben om enthousiast voor te worden. Op deze site zullen we u zoveel mogelijk informatie geven, maar pas nadat je de eerste ballonnen hebt opgelaten wordt je ‘besmet’. Het is zeker heel verslavend.

Het fenomeen ‘te kunnen vliegen’ houdt generaties bezig. Nu kun je door een ballon op te laten het live ervaren. De ballon die tengevolge van de hete lucht opstijgt heeft iets mystieks, een beetje eng en het is ‘spannend’. Met iets buitenaards heeft het allemaal niets van doen.

De naam is ontstaan doordat het schijnsel van de brandende Balloon, die geruisloos voorbij vliegt, mogelijk een associatie oproept met een UFO. U weet dat het nu ‘gewoon’ een papieren ballon is.

Ufo Balloons zijn te koop tijdens de kerstmarkt op woensdag 12 december van 10.00 uur tot 12.00 uur en van 13.30 uur tot 15.30 uur in de”Samenloop” van het Bouwhuis Welnaweg 100 Enschede

BRON MET FOTO’S:

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: