Minimale Urnenwand , Maximale uitstraling

Gepubliceerd op 12 December 2007 , 02:30
Laatst bijgewerkt 12 December 2007 , 02:30

Dit jaar was ik IFA jurylid en heb dus vele uitvaartproducten voorbij zien komen. Veel bekende producten maar ook wel nieuwe. Één van die producten zag ik ook van de bestelwagen afgehaald worden. Wat een ongelofelijke smalle Urnenzuil !


Pracht product dus en ik ben eens verder gaan zoeken. Door diverse oorzaken ( bij menigeen bekend ) kan ik er NU pas aandacht aan besteden.

Den Boer Econorm (DBE) is inmiddels decennia bekend met het ontwerpen, uitvoeren en ontwikkelen van betonproducten
voor de openbare ruimte’s. In samenwerking met hun Duitse collega’s brengen zij u de laatste ontwerpen aangaande urnenzuilen en -wanden, die onder de naam DBE LABUAN op de markt worden gebracht.

Zij komen hiermee tegemoet aan de actuele vragen/behoeftes uit de markt, vanwege ruimtegebrek en gestegen kosten van begraven. Vandaag de dag kan men vaststellen dat dit thema actueler is dan ooit tevoren. Door ruimtegebrek is gezocht naar pasklare en betaalbare oplossingen.Het is een echt prachtig produkt wat zoals U ziet ook langs wandelpaden geplaatst kan worden.


Ik vindt dat zo’n Urnenwandje of  losstaande Urnenzuil ook wel iets is voor de particulier om op Uw landgoed of zelfs gewoon in de achtertuin te zetten.

Of U een eigen of een huurwoning heeft dat maakt niet uit.

Aanvraag bij Uw gemeente voor oprichting begraafplaats is NIET nodig – bij begraven wel – bovendien kunt U als U gaat verhuizen zo de gehele zuil verplaatsen.

 Klik hier voor de website


Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: