Laten de fans van nederlandse attractieparken dit maar niet lezen

Gepubliceerd op 04 Januari 2008 , 01:21
Laatst bijgewerkt 04 Januari 2008 , 01:21

Disneyland als laatste rustplaats.

Steeds meer doden vinden een laatste rustplaats buiten de traditionele begraafplaatsen. Het amusementspark Disneyland krijgt steeds vaker bezoekers over de vloer die zonder toestemming de assen van hun dierbaren in het amusemenstpark uitstrooien. Volgens een woordvoerder wordt elke vraag tot asverspreiding binnen het park geweigerd, maar is het moeilijk om op te treden tegen wie dat wel doet. Deze mensen begaan een inbreuk op de locale Health & Safety code, doch volgens officiële instanties vormen de assen geen bedreiging voor de volksgezondheid.Ook golfterreinen en voetbalvelden zijn populair wanneer het betreft de assen van overleden sportbeoefenaars of fans uit te strooien.

Dat betreft dus een voorbeeld uit het buitenland zie de link hieronder, maar opzich zou het toch bijzonder uitvaartvernieuwend zijn als bijvoorbeeld de efteling in kaatsheuvel of julianatoren te apeldoorn of  duinrell te wassenaar( of noem een ander park ) hier aan zou mee werken.

Men mag namelijk volgens de wet niet zonder vergunning zomaar een begraafplaats beginnen, maar uitstrooien in je eigen achtertuin ( Jan Wolkers te Texel ) of op een stuk eigen grond moet dan mogelijk zijn. Ik heb dit idee bewust NIET ergens wettelijk gedeponeerd, maar als iemand een gat in de markt ziet en dit idee wenst uit tevoeren ben ik graag bereid om tipgeld in ontvangst te nemen. Uiteraard zal ik U dan ook behulpzaam om dit plan geheel uitvoerbaar te maken.

Ik ben bereikbaar via AlbertBolink@uitvaartvoorlichting.nl

Disneyland als laatste rustplaats

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: