Den Haag : Hoeve Ysendoorn geheel vernieuwd

Gepubliceerd op 17 – 01 – 2008 – 16:59
Laatst bijgewerkt 17 – 01 – 2008 – 16:59

Hedenmiddag heeft Yarden het nieuwe uitvaartcentrum te Nieuw Eyckenduin geopend in de verbouwde Hoeve Ysendoorn. Net als het crematorium is Ysendoorn gelegen aan de Kamperfoeliestraat 2a in Den Haag. De opening werd verricht door directievoorzitter Yarden, drs. P.N. van Wageningen.

Het uitvaartcentrum voldoet aan alle moderne wensen en beschikt over faciliteiten zoals 24-uurs rouwkamers en de mogelijkheid om op één locatie alle zaken rondom uitvaarten te regelen. De hoeve staat ter beschikking aan alle uitvaartverzorgers in Den Haag en omstreken.

Nieuwe faciliteiten

Teamleider is Alexandra Howard en zei meldt enthousiast : ‘Ons uitvaartcentrum in hoeve Ysendoorn biedt uitvaartverzorgers allerlei nieuwe faciliteiten. Zo zijn er rouwkamers die van alle gemakken zijn voorzien. Nabestaanden hebben hier de mogelijkheid hun dierbare elk gewenst moment te bezoeken. Verder kunnen ondernemers nu met nabestaanden op één locatie terecht om alle zaken rondom de uitvaart te regelen. Dit biedt gemak op een emotioneel moment in het leven. Voor de toekomst staan er voor Nieuw Eykenduynen nog meer vernieuwingen gepland.

Zo zal de dienstverlening uitgebreid worden. Verder wordt het horeca-aanbod verbreed, bieden we een algemeen graf voor één overledene, wordt het beeld en geluid gemoderniseerd en wordt er gewerkt aan de vernieuwing van het crematorium.’

Website’s

www.Yarden.nl

www.fbg.nl

Advertenties

2 Reacties

  1. heel mooi allemaal,maar zou graag wat meer onderhoud en controle op de begraafplaats zien.Dan zullen de ongeloofelijke vele diefstallen en gevoel van onveiligheid misschien wat afnemen.

  2. Overleg het met de beheerder van de begraafplaats ! Is het een gemeentelijke begraafplaats kunnen ze deeltijds die vroegere stadswachten ( huidige toezichthouders ) daar laten controleren. En anders burgerinitatief en een toezicht-team organiseren bestaande uit vrijwilligers die toch toevallig werkloos zijn !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: