Yarden start de zoveelste uitvaartonderneming in Tilburg

Gepubliceerd op 18 – 01 – 2008 – 19:16
Laatst bijgewerkt 18 – 01 – 2008 – 19:16

Met de lezing “Verborgen verdriet” door verliestherapeute Annemiek Welten start uitvaartorganisatie Yarden op dinsdag 22 januari a.s. een nieuwe vestiging in Tilburg. Marja ter Heide is als uitvaartverzorgster verbonden aan Yarden en zal de uitvaarten in Tilburg en omstreken gaan verzorgen. Marja is bij Yarden gaan werken omdat zij dezelfde visie hebben. Ieder mens is uniek, daarom moet ook iedere uitvaart uniek zijn.

Marja: “Er is tegenwoordig zoveel mogelijk waarmee je een persoonlijke invulling kunt geven aan het afscheid. Meestal is men daar niet van op de hoogte omdat men bij leven liever niet over de dood praat. Toch is het goed om hierover af en toe eens na te denken en er met elkaar over te praten. Daarom ben ik blij dat Yarden ook een vereniging heeft die zich inzet voor voorlichting en nazorg.”

De nieuwe vestiging van Yarden start met een inspirerende lezing door verliestherapeute Annemiek Welten. Annemiek werkt dagelijks met rouwende mensen en is als ervaringsdeskundige bekend met de processen die in werking treden na een ingrijpende gebeurtenis. Zij verzorgt individuele sessies, trainingen en lezingen. Daarnaast is ze verbonden aan het Centrum Marieke de Bruijn en werkzaam als docent en supervisor aan de opleiding Sociale studies in Eindhoven.

De lezing vindt plaats op dinsdag 22 januari a.s. om 20.00 uur in zalencentrum Boerke Mutsaerts, Vijverlaan 2 in Tilburg. De toegang is gratis, aanmelden is niet nodig.
Bronvermelding

Advertenties

Eén reactie

  1. Goed iets om zelf een baan te kiezen in de uitvaartbranche, maar ik ben persoonlijk bang dat op deze manier voor elke uitvaartonderneming te Tilburg de soep wel dun wordt zo langzamerhand. Er zijn momenteel volgens ilocal.nl ruim 12 uitvaartondernemers ! http://ilocal.nl/WebSearchServlet?iqk1=uitvaart&iqk3=tilburg&tid=NewSearch&ips=10&iv1=1&loc=1&irs=&isf=priority&iqk2=not+member&iqf2=groupListing

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: