GUV & Wekking krijgt nieuwe medewerker

Gepubliceerd op 08-02-2008 – 20:58
Laatst bijgewerkt 08-02-2008 – 20:58

Oostelijke Achterhoek – GUV & Wekking Uitvaartverzorging heeft per 1 februari een nieuwe medewerker in dienst die in de regio uitvaarten zal gaan verzorgen.

Etienne Icking is geboren en getogen in Dinxperlo en heeft ook een tijd in Aalten gewoond. Hij kent de regio dus op zijn duimpje. Ondanks zijn jonge leeftijd van 28 jaren heeft Etienne al veel ervaring opgedaan in het uitvaartvak. Hij heeft bij de Wit in Zevenaar een aantal jaren gewerkt en in een korte tijd al veel gezien. Zoals alle medewerkers van GUV & Wekking krijgt hij nu intern een opleiding en begint hij aan een speciale Uitvaartverzorgers opleiding die hem nog verder zal specialiseren.

Etienne’s keus om in de Oostelijke Achterhoek als uitvaartverzorger aan de slag te gaan, komt niet uit de lucht vallen. Hij wilde al jaren in dit vak aan het werk. “Het is boeiend en interessant werk. Wij staan naast de familie in de moeilijke tijd bij het overlijden van een geliefde persoon en helpen hen bij het regelen van alles wat op hen afkomt. Daardoor kunnen we erg veel betekenen voor de nabestaanden en dat geeft veel voldoening. Na de uitvaart kunnen wij ook de nabestaanden helpen op het gebied van inlichtingen over uitkeringsinstanties en andere bronnen voor informatie.”

Gerard te Roller, hoofd uitvaartverzorging is blij met deze nieuwe aanwinst. “We hebben sinds kort meer werk dan we aankunnen. En aangezien we onze dienstverlening op een hoog niveau willen houden moet je dan meteen aanvulling zoeken. Een uitvaart of crematie is het laatste wat je voor iemand kan doen en dat moet goed zijn.”

“Het belangrijkste bij een uitvaart is dat alles precies zo verloopt als de nabestaanden het willen of zoals de overledene het gewild zou hebben. Dat was een van de redenen waarom ik hier ben gaan werken, want bij GUV & Wekking staan de wensen van de familie centraal!”, aldus Etienne.

Vrijheid van Keuze
Als er iemand overlijdt komt er veel af op de nabestaanden. Het allerbelangrijkste is dan om contact op te nemen met de uitvaartverzorger. Daarbij is het natuurlijk verstandig om de plaatselijke uitvaartverzorger te bellen zoals in deze regio GUV & Wekking. Zij hebben in Aalten en Lichtenvoorde eigen uitvaartcentra. Daardoor is het opbaren via GUV & Wekking voor de nabestaanden voordeliger. Dit geldt ook voor andere zaken.

Etienne zal ook werkzaam zijn bij GUV Berkenhove het regionale crematorium. Sinds juli 2007 geopend heeft het al voor alle uitvaartverzorgende collega’s uit de regio en nabestaanden crematies mogen verzorgen. Etienne vindt dit ook fijn werk. “De regionale uitvaartverzorgende collega’s zijn zonder uitzondering gelukkig met een crematorium in de regio. Zij hebben al veel families begeleid bij een crematieplechtigheid in GUV Berkenhove. Ik vind het prettig om ook met regionale collega’s samen te werken.”, aldus Etienne.

Informatie GUV
GUV N.V. Uitvaartverzekering is een zustermaatschappij van GUV & Wekking. Bent u bij hen verzekerd dan bent u geheel vrij in de keuze van uitvaartverzorger. Tegenwoordig zijn er steeds vaker mensen die advies willen hebben of hun uitvaart vooraf willen regelen, zodat de nabestaanden niet voor verrassingen komen te staan bij het overlijden. Ook hiervoor kunt u terecht en natuurlijk is dit geheel gratis! Hebt u nog vragen dan kunt u te allen tijde bij hen terecht. GUV N.V. werkt samen met bijna alle regionale uitvaartverzorgers.

Advertenties

Eén reactie

  1. ls
    heb het al via de post geprobeerd……;kan
    ik voor vragen omtrent de uitvaart(pers) in kontakt komen met sandra wolterinck?? heb haar horen spreken op een themamiddag van de VIT
    gr e.nijmolen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: