Flow afscheidsbloemen

Gepubliceerd op 10-02-2008 – 20:06
Laatst bijgewerkt 10-02-2008 – 20:06

Profiel
Flow afscheidsbloemen is een professioneel, landelijk werkend netwerk bestaande uit zelfstandige bloembinders die zich gespecialiseerd hebben in grafbloemen.

Flow heeft hiermee de kracht van een landelijke organisatie gecombineerd met de service en de persoonlijke aanpak van de bloembinder ter plaatse.

Missie
Toen medeoprichter Cecilia Scharringa een aantal jaren geleden met grafbloemen begon had zij een duidelijk beeld voor ogen. Met Flow afscheidsbloemen wil zij een bijdrage leveren aan het op een persoonlijke wijze invulling geven aan het afscheid van een dierbare. Persoonlijke aandacht, kwaliteit en betrouwbaarheid staan daarbij centraal. Door bewust niet vanuit een winkel te werken kunnen wij meer tijd besteden aan het persoonlijke advies. Daarnaast streven wij er naar ook voor opdrachtgevers die minder behoefte aan een persoonlijke invulling hebben, voor ieder budget een mooi, passend stuk te maken. Door de klant inbreng te bieden in kleur, vorm, grootte en eventuele keuze voor bloemsoorten, ontstaat elke keer een ander afscheidsstuk.

http://www.afscheidsbloemen.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: