Medium in Yarden Crematorium Rotterdam

Gepubliceerd op 15-02-2008 – 17:50
Laatst bijgewerkt 15-02-2008 – 17:50

Op dinsdag 19 februari houdt medium Janet Werner de lezing ‘Reis van de ziel’ in Yarden Crematorium Rotterdam, Maeterlinckweg 101 in Rotterdam. De presentatie duurt van 20.00 tot 21.45 uur. Janet Werner neemt belangstellenden mee op ontdekkingsreis naar de oorsprong van de ziel: Waar komt de ziel vandaan? Wat doet de ziel met ons? Wat gebeurt er met de ziel ná ons overlijden? Na de pauze is er ruimte om vragen te stellen.

Zielenopdracht
Janet Werner: ‘Als spiritueel therapeut zie, voel en weet ik de zielenopdrachten van mensen in dit leven. De ziel brengt je terug tot de kern van het leven; waar komen we vandaan en waar gaan we naartoe. De ziel onderneemt een cirkel van leven en dood. Het doel is dat wij ons herinneren wie wij zijn, want na ons leven worden wij geconfronteerd met onze complete ziel. Die ziel laat ons, zonder oordeel, zien wat wij hebben geleerd en hoe we dingen kunnen omkeren.’

Reserveren
Teamleider Elina Eker: ‘Mensen geloven tegenwoordig vaak op minder traditionele manieren, maar blijven houvast zoeken. Vooral als het gaat om leven na de dood. Spiritualiteit, helderziendheid en contact leggen met overledenen staan volop in de belangstelling. Allemaal onderwerpen die helpen dood en uitvaart bespreekbaar te maken.’ Yarden Crematorium Rotterdam ontvangt met koffie/thee/fris. Ontvangst is om 19.30 uur, de toegang is vrij, maar reserveren is noodzakelijk: telefoon 010 480 3344 of cre.rotterdam@yarden.nl .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: