Uitvaartspecialisten en consumenten vinden elkaar bij uitvaartvoorlichting.nl !

Gepubliceerd op 27-02-2008 – 17:10
Laatst bijgewerkt 27-02-2008 – 17:10

Vaak krijg ik de vraag: Albert hoe weet je toch zoveel omtrent de uitvaart? Laat ik U dan zeggen dat ik net zoveel weet als welke informatiesite ook! Want ook ik krijg via allerlei wegen informatie over wat er met de dood en uitvaart van doen is. Ik ben zelfs aangesloten bij een knipseldienst. Maar: Uitvaartvoorlichting.nl zet bovendien de uitvaartsector neer als moderne branche die op eigentijdse manier communiceert. Daarnaast geeft de site de consument een zo volledig mogelijk beeld van het aanbod op het gebied van terminale zorg, uitvaartzorg en nazorg.

Uitvaartvoorlichting.nl is echter ook een autoriteit als het om uitvaartinformatie op internet gaat. En als voorlopig hoogtepunt is er dan in samenwerking met Gerrit Nijland de 1e Twentse Uitvaartbeurs in Enschede ( www.uitvaartbeurs.wordpress.com ) dat heeft nog géén enkele informatiesite of informatieburo gedaan!

Heeft U dus vragen omtrent wat er bij of tijdens een uitvaart wettelijk toegestaan is, wilt U weten bij wie of waar begeleiding verkrijgbaar is, wilt U weten waar U een herdenkingsmonument vanaf een ashanger tot grafmonument kunt aanschaffen. u vindt het bij de site www.uitvaartvoorlichting.nl of U stuurt een email naar AlbertBolink@uitvaartvoorlichting.nl of bel naar 0742303726, krijgt U direct antwoord op Uw vraag of vragen. Deze service is ook uniek! En ik ben volledig onafhankelijk van welke sponsor , producent of uitvaartondernemer , want ik wil volledig onpartijdig zijn en de berichten plaatsen die IK wens en niet dat ik de berichten zou moeten plaatsen die een sponsor geplaatst wenst te zien. Mvg: Albert Bolink

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: