Sterrenkindje en Gedenkvlinder samen op Twentse Uitvaartbeurs 1 maart a.s.

Gepubliceerd op 29-02-2008 – 10:36
Laatst bijgewerkt 29-02-2008 – 10:36

Gedenkvlinder – winnaar 2e prijs van de International Funeral Awards 2007 – en Sterrenkindje – winnaar van de Yarden Stimulans Prijs 2007 – bundelen hun krachten in de mogelijkheden voor een persoonlijk afscheid en tonen beiden hun uitbreiding in de collectie als primeur op de Twente Uitvaartbeurs.

Marten Molenmaker van Steenhouwerij Van Wijk: naast het succes van de Gedenkvlinder als ‘tijdelijk’ gedenkteken, hebben wij op veler verzoek van particulieren onze collectie uitgebreid met een Gedenkboek. Een gedenkteken fraai vormgegeven als een boek, waarin je als het ware het leven van de overledene optekent. ‘Als je iemand niet wil vergeten’ is ons motto. We zien dat onze gedenktekens steeds vaker een permanente functie krijgen, mede door de hoge kwaliteit en volwaardige uitstraling. Zo wordt iemand niet vergeten.

Mari Jonker van Sterrenkindje: de integere afscheidswiegjes van Sterrenkindje voorzien duidelijk in een behoefte. Ze zijn persoonlijk en volledig afgestemd op de wensen van de ouders van een overleden baby. Net als een wiegje thuis. Vanaf nu kan ook in de stof de naam van het kindje of een lieve groet worden mee geborduurd. Daardoor wordt een afscheidswiegje uniek. Maatwerk leveren met de aandacht die bij elk afscheid hoort. Zo wil ik ‘bijdragen aan een Mensje-Waardig afscheid’, met verwondering voor het leven – hoe klein het ook heeft mogen zijn.

Groeten,

Mari Jonker

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: