ENSCHEDE – Uitvaartbeurs op 01-03-08 groot succes

Gepubliceerd op 08-03-2008 – 23:56
Laatst bijgewerkt 08-03-2008 – 23:56

In de Assinkhof werd afgelopen weekend een uitvaartbeurs gehouden, De dag werd een groot succes door het grote gevarieerde aanbod.

De heren Bolink en Nijland (foto) van de SITU, Stichting Internationaal Twentse Uitvaart-beurs, organiseerden de beurs die was geïnitieerd om startende ondernemers de gelegenheid te geven zich te presenteren.

De beurs was niet alleen een ideale omgeving voor beginnende en kleinere ondernemingen, om te laten zien wat ze in huis hebben. Er was een stand te zien van een onderneming die zich gespecialiseerd heeft in rouwdrukwerk, een muzikant die bij een plechtigheid kan worden ingeschakeld, een rouwfotograaf, diverse producten op het gebied van grafmonumenten en gedenksieraden, maar ook grafkisten en diverse varianten op de traditionele kist als bijvoorbeeld gevlochten mandjes waar kinderen in begraven kunnen worden.

Een duidelijk zichtbare trend op de beurs was een steeds persoonlijker wordende uitvaart. Dat is te zien aan alle producten die op de markt komen. Ook zijn er steeds meer diensten voor rouwverwerking beschikbaar, als bijvoorbeeld een boek over ‘mijn Oma’, waarin een kleinkind kan aangeven waarom Oma zo lief’was. Crematorium Twente was ook aanwezig en houdt 17 mei een Twentse Uitvaartinformatiedag voor consumenten.
FOTO: Gert Perdom

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: