Usselo- Aanpassing kleine aula en kleine koffiekamer.

Gepubliceerd op 07-03-2008 – 01:26
Laatst bijgewerkt 07-03-2008 – 01:26

In het weekend van 1 en 2 maart is er in het crematorium in Enschede met man en macht gewerkt aan de aanpassing van de kleine aula en de daarbij behorende koffiekamer.
De reden hiervoor is dat er meer en meer gekozen wordt voor het afscheid nemen in kleine kring. Voor het afscheid nemen in kleine kring was er een kleine aula en een daarbij behorende koffiekamer.

Om het gevoel van het “onder ons” zijn dat er is bij het afscheid nemen in kleine kring nog meer inhoud te geven is er voor gekozen deze aula en de koffiekamer aan te passen. De aula heeft nu de uitstraling van een huiskamer gekregen. Warm, ongedwongen en sfeervol. De koffiekamer is ook in die stijl aangepast. In de koffiekamer kan, als de nabestaanden dat op prijs stellen, geluisterd worden naar achtergrondmuziek.

In het weekend is er hard gewerkt door de aannemer, de tapijtlegger, de plafondbouwer, de geluidsmensen, maar zeker niet te vergeten door de medewerkers en medewerksters van het crematorium. Veel leidingen zijn verlegd en nieuwe leidingen aangelegd. De inrichting en de kleurstelling zijn in samenspraak met medewerkers uitgekozen. De muren zijn gesaust en het houtwerk is geschilderd. In de kleine aula zijn twee glazen deuren, naar een eigen ontwerp, beschilderd door een van de medewerkers. Op de deuren staat een vliegende vredesduif, midden in een cirkel omgeven door veel kleuren.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: