Monuta Nazorg

Gepubliceerd op 12-03-2008 – 14:16
Laatst bijgewerkt 12-03-2008 – 14:16

Na het overlijden van een dierbare komt er veel op de nabestaanden af. Uitvaartverzorgers ondersteunen dit zoveel mogelijk. Monuta Nazorgservice is een nieuwe laagdrempelige aanvulling hierop: één telefoonnummer waar consumenten terecht kunnen met alle vragen na een overlijden.

Na het overlijden van een dierbare ontstaan allerlei vragen. Praktisch, administratief, maar ook emotioneel. Monuta geeft hier antwoord op met Monuta Nazorgservice. Dit is één telefoonnummer en email adres waar iedereen terecht kan met vragen na een overlijden. Het nummer (055) 527 42 56 is zeven dagen per week bereikbaar tussen 8.00 en 22.00 uur. Nabestaanden kunnen ook een email sturen naar nazorg@monuta.nl. Beide diensten zijn gratis.

Monuta vindt het belangrijk om nabestaanden in een moeilijke periode zoveel mogelijk bij te staan. Niet alleen voor en tijdens de uitvaart, maar ook erna. Er zijn veel zaken die geregeld moeten worden. Zaken die vragen oproepen. Hoe stel ik een verklaring van erfrecht op? Wat doen we met vaders hond? Is er een instantie die mij helpt dit verlies te verwerken? Hoe pak ik de draad weer op? Monuta Nazorgservice heeft antwoord op veel van deze vragen. Daarnaast werkt Monuta samen met professionele partners.

Monuta (www.monuta.nl) heeft al 85 jaar ervaring in het regelen en verzorgen van uitvaarten volgens de meest uiteenlopende, persoonlijke wensen. Dankzij een landelijk netwerk van uitvaartcentra en betrokken medewerkers die ruimte geven voor eigen ideeën rondom de uitvaart is elke uitvaart bij Monuta in vertrouwde handen. Monuta uitvaartverzekeringen worden verkocht via bijna 3.000 onafhankelijke verzekeringsadviseurs.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: