Begrafeniscursus

Gepubliceerd op 15-03-2008 – 00:00
Laatst bijgewerkt 15-03-2008 – 00:00

De uitvaartbranche is in trek. Er zijn ontzettend veel mensen die in deze sector willen werken. Maar er is ook veel concurrentie. Als je dan een cursus wordt aangeboden die veel goedkoper is dan alle andere en die ook nog uitzicht biedt op een baan, tja, wat houdt je dan nog tegen?

Helaas kwam begrafenisondernemer Bouwhuis niet alleen zijn afspraken niet na, maar bedreigde mensen ook nog eens met de dood. Helaas heeft geen van de cursisten uiteindelijk via hem een baan gekregen en kregen de cursisten ook binnen de cursus niet datgene wat ze was beloofd.

Opgelicht ( het programma van de TROS ) heeft gesproken met teleurgestelde cursisten waaronder, de heer Bruins, maar de meeste wilden anoniem blijven uit angst voor de heer Bouwhuis. En dat was nog niet alles.

We bestudeerden ook het lesmateriaal eens aandachtig. Tot onze grote verbazing troffen wij daarin het logo van het STIVU aan. De Stichting Vakopleiding Uitvaartverzorging.
Het lesmateriaal bleek namelijk oud materiaal te zijn dat gekopieerd was toen Bouwhuis daar zelf eens een cursus volgde tot uitvaartverzorger. Het examen had hij echter nooit gehaald.

Lees het bericht ook nog eens via onderstaande link!

http://tros.nl/index.php?id=1285

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: