BEL ME VIA 0840031537 !

Bel naar Uitvaartinformatie-Bolink , en ik bel U direkt terug. 0840031537

Advertenties

3 Reacties

 1. Geachte heer/mevrouw,

  Mijn moeder heeft in het verleden aangegeven dat ze het liefst bij mijn opa en oma op de begraafplaats in Wilp wordt begraven. Nu hoor ik van verschillende kanten dat dat niet meer mogelijk zou zijn. Aangezien ik nooit echt met dit soort zaken te maken heb gehad, vraag ik me af het werkelijk niet meer mogelijk is of dat er nog stappen kunnen worden ondernomen? Ik las zojuist dat er zelfs mensen zijn herbegraven vanaf de genoemde begraafplaats. Kunt u mij hier informatie over geven?

  m.vr.gr.
  Gerda Wassink

 2. Gedag Gerda Wassink.

  Ik zag Uw reactie en zal U even persoonlijk informatie geven:

  Zover ik weet valt Wilp onder de gemeente Twello , dus zou ik als ik U was contact op nemen met een gemeentelijke beambte die de situatie ter plaatste beter kent. Maar er zijn ook landelijke richtlijnen en daar zit nu de kloe : Als een begraafplaats is gesloten mag er dus geen begraving meer plaatsvinden. Er worden dus zogezegd GEEN nieuwe graven uitgegeven. Maar indien het graf van opa en oma een familiegraf – en ook dus levenslang eigendom is – en het graf is uitgegeven voor DRIE of meer personen dan mag Uw moeder alsnog daar worden bijgezet!
  En zal de grafrust van minimaal 10 jaar weer moeten worden gerespecteerd. Wat nu als het een TWEE persoonsgraf is ? Dan bestaat de mogelijkheid om het graf te schudden. Een graf schudden wil dus zeggen dat er niets wordt geruimd er wordt alleen maar plek gemaakt om alsnog één begraving mogelijkheid te laten plaatsvinden. Dat is op een begraafplaats die zogenaamd nog in bedrijf is ook totaal geen probleem en de beheerder van het kerkhof of de begraafplaats zal meestal toestemming geven .

  Dan opgraving en herbegraving : Dat zou helemaal een perfecte oplossing zijn U kunt dan een graf kopen op een bestaand kerkhof en daar de restanten van het graf in Wilp opnieuw laten bijzetten. Dit is mogelijk pas nadat de laatste bijzetting 10 jaar is verstreken , men mag wettelijk niet eerder een graf ruimen. Ik hoop U op deze manier alvast voldoende informatie te hebben gegeven , wilt U meer weten stuur gerust een email naar info@uitvaartinformatie-bolink.nl
  Mvg: Albert Bolink

 3. de beide polissen van mijn vrouw en mijzelf , zijn met ingangsdatum geannuleerd, i.o.m dhr Olivier Vencken uit Munstergeleen, van Geldman adviesgroep Limburg.
  bij de Postbank is er een blokkade voor de duur van 2 jaar op het rekeningnummer : 2286622 gezet v.a. het rekeningnummer op mijn en die van mijn vrouw.
  worden er incasso momenten , ook onder een andere polis/ klantnummer geind, dan is dit bij deze niet langer mogelijk.
  u bent er nu schriftelijk,telefonisch en nu per mail van op de hoogte gesteld, graag een bevestiging hiervan.
  betreft polisnummer:5156157.12396553,
  5164530.12405559,
  5164530.12405559
  mijn adres is : p.w.m. frenken
  gentiaan straat 2
  6002 pa , in weert
  t: 0495530446

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: