ATTENTIE – Lees dit eerst ;

Het zal wennen worden :

Geplaatst op door Uitvaartinformatie Bolink en aangepast op 10-11-2008.

De domeinnaam is en blijft www.uitvaartvoorlichting.nl

Er is ook een interactief forum waar U als producent of dienstverlener van uitvaartproducten of Memoraria zelf een bericht kunt plaatsen.

De website van het forum is : www.uitvaartvoorlichting.nl/interactief


Zo ziet het forum eruit

Zo ziet het forum eruit

 

Dus producenten: Heeft U vernieuwingen of nieuws op uitvaartgebied , U zult het het zelf dus kunnen plaatsen via de rubrieken bij

www.uitvaartvoorlichting.nl

U kunt ook via email info@uitvaartvoorlichting.nl Uw vragen of tips blijven insturen en ik geef U per kerende mail dan weer antwoord. En nogmaals als producent of anders werkzaam in de uitvaartbranche kunt u bij www.uitvaartvoorlichting.nl zelf U produkten of diensten promoten !

Ik ben ook nog steeds telefonisch bereikbaar vanaf 12:00 tot 22:00 op werkdagen via 0742303726 . U mag ook Uw vraag insturen via sms . Nummer hiervoor is : 0625-380317 . Tot nu toe zeg ik iedereen die in mij vertrouwen heeft gehad een enorm bedankt!

Hengelo 10-11-2008 : Albert Bolink.


Ik ben ooit door de beheerder van een branchevereniging uit Amsterdam, de smaakpolitie van de uitvaartbranche genoemd. Ach dat valt nog wel mee hoor. Ik maak melding van wantoestanden in de uitvaartbranche en dat doe ik op de door mij bekende manier. Maar prachtige produkten daar maak ik ook graag melding van. En een ieder van de uitvaartbranche ( dus uitvaartondernemers ) of hij/zij die indirekt iets met de uitvaartbranche ( dus de fabrikanten van diverse produkten ) heeft kan bij mij een vermelding krijgen omtrent een produkt dat men heeft of dienstverlening dat men doet. OK als men zegt die Albert Bolink is een burger in de uitvaartbranche heeft men grotendeels gelijk! Maar de burger bolink weet meer wat sommige beroeps in de uitvaartbranche weten. En deze personen maken ook graag van mijn uitvaart-kennis gebruik!

Er zijn ook nog altijd enkelen die mij omschrijven als een uitvaartondernemer of uitvaartleider, dat ben ik absoluut niet! 90% van wat ik doe is het online – dus per email of desnoods telefonisch ( via 0742303726 ) vragen van consumenten beantwoorden en uiteraard via website melding maken wat er op uitvaartgebied wettelijk is toegestaan. Ik maak U ook attent op wat er verkrijgbaar is aan Memoraria! En dan bezoek ik Opendagen , waar ik een uitgebreide fotoreportage dan van maak en dat ook weer vermeld. Tevens heb ik op deze Opendagen ook even de tijd om bij te praten met producenten over hun produkten of te vragen naar nieuwe of vernieuwde produkten.

Maar wil men mij inhuren voor een Opendag als voorlichter zeg ik nu al bij deze : Bijzonder graag ! Ik kan het aanwezige publiek tijdens deze Opendagen vele vragen al direkt beantwoorden. Wat ik niet weet zal ik dan via email als antwoord toesturen! Die andere 10% van mijn werkzaamheden is fotografie van Opendagen – Openingen van Crematoria etc. Noemt U maar op daarvoor heb ik nu ook een fotoburootje namelijk www.fotoburobolink.nl , dan help ik U via mijn kameraad Harrie Lubbers ook nog aan hele byzondere urnen tegen uiterst scherpe prijzen. Het afvullen van de urn doe ik deswenst ook samen met U!

Dus nog éénmaal hierbij vermeld :

Sommigen denken dus nog steeds dat ik een uitvaartondernemer ben, dat ik dus ook een uitvaarten begeleidt en voor U als opdrachtgever een uitvaart regel.

Ik zeg het hier nogmaals:

Ik ben uitvaartvoorlichter – uitvaartinformant voor de consument, vergelijkbaar met de vroegere consumentenman of de huidige programma’s zoals Kassa of Tros-Radar.

Ik weet via zelfstudie , via internet, via kranten en ook dankzij de samenwerking met 96 % van de uitvaartbedrijven en uitvaartproduktbedrijven die mij dus wel erkennen enorm veel over de uitvaart zelf dus wat wettelijk verplicht is of wat wettelijk is toegestaan en ik weet veel over de produkten die na de uitvaart verkrijgbaar zijn! Herinneringsprodukten bedoel ik hiermee, deze noemt men memoraria en:

dit varieert van een compleet grafmonument tot een assieraad.

Ik kan U daar dus deskundig over informeren en bij de aanschaf van een produkt behulpzaam zijn. Produkten en bedrijven die het volgens mijn mening niet goed doen of niet goed zijn vermeld ik dus niet. Maar merk ik wantoestanden in de uitvaartbranche of bedrijven of erger misdragingen van personen die dus echt in de uitvaartbranche werkzaam zijn en die zich volgens mijn mening juist misdragen zal ik ze wel vermelden!

En heeft U tips of nieuwtjes geef het door, want mijn informatie-site’s worden door google snel gevonden en ieder die geintresseerd is weet zo mijn site’s ook te waarderen! Want echt ik kom steeds meer en meer met primeurs of nieuwtjes.


Zijn er verder vragen of heeft U tips geef ze door via een email of bel me via telefoonnummer: 0742303726 , via GSM; 0625380317
of via emailadres uitvaartinformatie-bolink

Hengelo, 10-11-2008

========================================================

Verder met oudere berichten:


 

Als er één link niet goed werkt c.q. off-line is

mail het mij a.u.b. !

Kijk eens wat er zoal geplaatst is want zoek via het witte balkje een onderwerp op naam , op produkt of wat ook via de ZOEK dus. Zoekt U wanneer er een Opendag is tik dan in Opendag of tik gewoon op goed geluk een datum in als zijnde 01-06-06 . Ziet U de gevonden berichten – via het zoekbalkje gevonden – in het overzicht klik dan met rechts ( dus openen in nieuw scherm ) op de regel met de koptekst en het gehele bericht verschijnt in beeld ! Staat Uw Dorp, Stad, Product, Begraafplaats of Crematorium niet via het zoekbalkje hier. Meld U GRATIS aan via gegevensmeldinguitvaartlog@bijonsin.nl

Via het balkje ZOEK kunt U dus hier in het weblog zoeken op een onderwerp. En dat kan echt van alles op uitvaartgebied of wat er indirekt mee te maken heeft zijn. Dagelijks komen hier nieuwe woorden bij te staan of nieuwe onderwerpen. Dus zoek maar eens. Hier komt dus veel Uitvaartinformatie dat ik voor U vanaf het internet verzamel . Iedereen werkzaam in de uitvaartbrache , of iedere producent van artikelen die te maken hebben met de uitvaart kan HIER een vermelding krijgen en het is en blijft GRATIS! Dit in tegenstelling van site’s die rustig minimaal 100 Euro per vermelding vragen. Er is mij zelfs bekend dat voor een nieuwe uitvaartsite een vermelding zelfs 600 Euro kostte. Maar heeft U tips laat het me weten , via :

uitvaartinformatie-bolink@bijonsin.nl

 

Kleding Hensen Hengelo

De grote pagina waar U al de uitvaart-informatie vindt is http://www.uitvaartvoorlichting.nl

Als U allerlei vragen heeft mail me ! ! redactie@uitvaarvoorlichting.nl


Write2Me.NL Gastenboek

Groot ( Uitgebreid ) Welkomsbericht & Gastenboek

Advertenties

4 Reacties

  1. Wij willen met dit bericht onze dank uitspreken voor de bijzonder snelle antwoorden op onze vragen. Stuk voor stuk zijn het antwoorden (ideeën) welke wij zelf met Liefde overbrengen aan elkeen die het moet, nee mag weten.
    Nogmaals Hartelijk Dank.
    Ria en Gerrit Alkema

  2. Kijk bezoekers Gerrit Alkema, heb ik dus per email zijn vragen beantwoord in verband met de privacy. En enorm leuk dat HIJ hier een bevestiging geeft. Zouden anderen ook eens moeten doen !

  3. Wat zou u denken dat voor Desiree Post (sbs6) de mogelijkheden zijn om haar product verder te ontwikkelen? Ik zelf kan haar helaas niet financieel supporteren….maar het is gewoon een fantastisch idee . Dan denk ik vooral ook aan de groep jongeren /(kleine ) kinderen die afscheid moeten nemen van hun ouder bijvoorbeeld….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: